Κάθε παίκτης συμμετέχει στο τουρνουά με απόλυτη προσωπική του ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν ότι είναι ικανός για αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα, και παραιτείται από κάθε απαίτηση εναντίον του διοργανωτή για τυχόν ζημιά από τη συμμετοχή του στη διοργάνωση και από οποιαδήποτε αιτία. Ολα τα παραπάνω τα επιβεβαίωνει με υπεύθυνη δήλωση που δίνει στη διοργάνωση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Η διοργανώτρια αρχή του Thess 4on4 ανακοινώνει κάθε Κυριακή το πρόγραμμα της εβδομάδας.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας μια ομάδα αδυνατεί να βρεθεί στο γήπεδο την ώρα του αγώνα πρέπει να ενημερώσει το λιγότερο, 72 ώρες, νωρίτερα την διοργάνωση.

Οι αγώνες, οι ώρες και οι ημερομηνίες είναι δεσμευτικές μετά την ανακοίνωση τους και μπορούν να αλλάξουν μόνο εάν υπάρχει δυνατότητα και μόνο κατόπιν έγκαιρης ειδοποίησης της διοργανώτριας αρχής,.

Για την ομαλότερη διεξαγωγή και τον καλύτερο προγραμματισμό όλων,το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι δεσμευτικό και δεν μπορεί να αλλάξει σε καμία περίπτωση για την τρέχουσα και για την ερχόμενη αγωνιστική.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ: Τροποποίηση του προγράμματος θα υπάρχει μόνο λόγω κωλύματος της χρήσης των γηπέδων ή πολύ σοβαρού θέματος μίας ομάδας που είναι υπό την κρίση της διοργάνωσης

ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ: Επαναπρογραμματισμος αγώνα γίνεται μόνο στην περίπτωση που αναβληθεί λόγω απόφασης της διοργανώτριας αρχής ή λόγω τεχνικού προβλήματος ή προβλήματος του γηπέδου.

Σε κάθε ομάδα θα πρέπει να είναι παρόντες τουλάχιστον τέσσερις (4) εγγεγραμμένοι παίκτες 10 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Η έναρξη του αγώνα δεν καθυστερεί περισσότερο από 15 λεπτά.Διαφορετικά η ομάδα χρεώνεται το 100% του κόστους συμμετοχής και των 2 ομάδων (30€+30€) το οποίο και καταβάλει στον επόμενο αγώνα και θα χάνει το παιχνίδι με μηδενισμό (10-0).

Σε περίπτωση ακύρωσης παιχνιδιού από μια ομάδα και μη τήρησης του κανονισμού ,η ομάδα θα χρεώνεται το 100% του κόστους συμμετοχής της και 50% του κόστους συμμετοχής της αντίπαλης ομάδος (30€ +15€) το οποίο και καταβάλει στον επόμενο αγώνα και θα χάνει το παιχνίδι με μηδενισμό (10-0).

Σε περίπτωση που μια ομάδα δεν παρουσιαστεί στην προγραμματισμένη ώρα, στο προγραμματισμένο γήπεδο, με τέσσερις (4) αθλητές έτοιμους να αγωνιστούν, χρεώνεται το 100% του κόστους συμμετοχής και των 2 ομάδων (30€+30€) το οποίο και καταβάλει στον επόμενο αγώνα και θα χάνει το παιχνίδι με μηδενισμό (20-0).

Εαν μια ομάδα μηδενιστεί 3 φορές αυτομάτως αποβάλλεται από το πρωτάθλημα και επιβαρύνεται με το κόστος διεξαγωγής των αγώνων που τις απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος καθώς η διοργάνωση έχει ήδη προχωρήσει στις εκμισθώσεις των γηπέδων ειδάλλως η διοργανώτρια αρχή έχει κάθε δικαίωμα να κινηθεί εναντίων των μελών της νομικά .

Κάθε ομάδα πρέπει να σέβεται και να διατηρεί το υλικό που θα της διατεθεί καθώς και τις εγκαταστάσεις στην αρχική άριστη κατάστασή τους. Κάθε φθορά ή καταστροφή των ανωτέρω από μια ομάδα θα αποκαθίσταται με οικονομική επιβάρυνση της ομάδας.

Οι ομάδες με τη δήλωση συμμετοχής τους, θα πρέπει να προκαταβάλουν ως εγγύηση στους διοργανωτές 60€,ποσό που αντιστοιχεί στα 2 τελευταία ματς της σεζόν που παιχτούν χωρίς να πληρώσουν.

Συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος δεν έχει κανένας παίκτης που δεν έχει παίξει το 50% των αγώνων της ομάδας του και κανένας παίκτης εκτός του δηλωμένου εξ αρχής ρόστερ

Συμμετοχή στο final four του Κυπέλλου δεν έχει κανένας παίκτης που δεν έχει παίξει το 50% των αγώνων της ομάδας του και φυσικά κανένας παίκτης εκτος του δηλωμένου εξ αρχής ρόστερ

Αν μία ομάδα αποσυρθεί τότε μετρούν τα αποτελέσματα που έχει ως τη στιγμή που αποσύρθηκε και τα επόμενα ματς της γίνονται 10-0.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Στις 15 Δεκεμβρίου μπορεί κάθε ομάδα να ανακοινώσει μία μεταγραφή εκτός του πρωταθλήματος και μία εντός του πρωταθλήματος.

playground
royal hotel
to italiko
quality rentals